Alvás könnyedén és biztonságosan

Ahogy eddig Máténál, úgy Dávid születése után sem volt kérdés, hogy továbbra sem fognak takarót használni a gyerekek. Máté lassan 3 éves lesz, de még mindig tipegőben alszik, és nagyon szereti is!

Dávid az első 4 hónapban a Mátétól örökölt láb nélküli hálózsákokban aludt, de aztán elővettem neki is a tipegőket, amiket a www.liaabebe.hu oldalról kaptunk.

Amikor ezt a bejegyzést írom, Dávid kereken hét és fél hónapos és már a kapaszkodva felállást gyakorolja. Igen, számomra is meglepő, tekintve, hogy Máténál ez 10 hónapos kora körül kezdődött. De hát minden gyerek más, szokták mondani.

Viszont, a napközbeni és az esti alvást is megelőzi most már egy kis akrobatika a kiságyban, ami egy takaróval igencsak nehezített pálya lenne, arról nem is beszélve, hogy öt percenként igazíthatnám, szedhetném le róla, mert magára ügyeskedi. Ellenben a Liaa Bebe tipegőkkel szó sincs ilyesmiről. Csak ráadom, mint egy pizsamát, és az oldalán ellátott cipzárnak köszönhetően pedig az esetleges éjszakai pelenkacsere sem okoz gondot, és tökéletesen melegen tartja.

Most, hogy jön a hűvösebb idő, már aláöltöztetem, de még így sem zavarja sem a mozgásban, sem pedig a kényelmes alvásban. Vastagságának köszönhetően a 20-21 fokos szobában is remekül használható, ugyanis a puha és meleg pamut-polár bélésnek köszönhetően megóvja a gyereket a megfázástól. További, bővebb információkat a tipegőkről a www.liaabebe.hu oldalon találtok, ahol nem csak darabra vásárolhattok, hanem csomagban is.

Anno Máténál állandóan attól féltem, hogy úgy magára tekeri a takarót alvás közben, hogy megfullad. Nem is értem, hogy miért nem bukkantam rá előbb ezekre a csodás tipegőkre. Kényelmesek, puhák, és a bambusznak köszönhetően nem okoznak allergiát. Nekünk ugyan fiús színekben van, de természetesen lányos színekben is kaphatók.

Ha kedvet kaptatok a kipróbáláshoz, akkor irány a www.liaabebe.hu oldal és válogassatok kedvetekre, de előtte nézzétek meg ezeket a cuki képeket Dávidról a Liaa Bebee rucikban. Ajánlott bejegyzések