Liaa Bébé tipegő hálózsák

Liaa Bébé tipegő hálózsák

Máté amíg még nem tudott kúszni-mászni addig a klasszikus, lekerekített “u” alakú hálózsákokban aludt, de amint beindult nála a mozgásfejlődés ezen része, kissé bajossá vált ezeket a darabokat ráadni, mert folyamatosan magára tekerte őket alvás közben.

Ekkor találtam rá erre a kifejezésre, hogy tipegő hálózsák.

Igen ám, de Máté a vele született ekcémája miatt nem egy könnyű eset. Gyakorlatilag minden ami nem pamut és bambusz az irritálja a bőrét, ezért sokáig nem is találtam neki megfelelő minőségű hálózsákot.

A kipróbált darabok viszont valahogy sosem voltak tökéletesek. Vagy a vastagságuk, vagy a légáteresztésük nem tetszett, vagy csak szimplán Máténak volt kényelmetlen és amint lehetett már rángatta is le magáról.

Amikor Fruzsina megkeresett a Liaa Bébé-től és megtudtam, hogy bambuszból készült tipegőket is forgalmaznak nagyon megörültem!

Ezek a hálózsákok télen-nyáron hordható darabok, hiszen hőmérséklet szabályozó tulajdonsággal rendelkeznek és nedvesen sem tapadnak a bőrre. A tipegők vállán patentok találhatók, oldalukon pedig cipzár segíti a könnyebb feladást és az esetleges éjszakai pelenkázást.

Puha és meleg pamut-polár béléssel rendelkeznek és bár tartalmaz némi poliésztert az anyag, mégsem érintkezik a bőrével, hiszen aláadok még egy kezeslábast is. Így a gyermek akkor sem fázik meg, ha kitakarózik éjszaka. Plusz, nekem sem kell ezért külön felkelnem. Jól viseli a mászást, a mocorgást és az egész napos játékot is.

A Liaa Bébé tipegőket 21-24 fokos szobában célszerű használni, de Máté éjszaka 19 fokban alszik és gyönyörűen bevált a tipegő még így is! Annak ellenére, hogy 1.0 TOG vastagságú, nagyon meleg és vastag.

Még ha ki is takarózik, nem ébred fel arra, hogy fázik, -hiszen egyáltalán nem fázik ☺️

Jó szívvel ajánlom Neked, ha éppen a megfelelő tipegőt keresed a gyerkőcödnek!

Egyúttal kedveskednék is egy kuponkóddal, mellyel 25% kedvezményben részesülhetsz, ha Február 7-ig rendelsz az alábbi oldalról.

A kód: dinavilaga és teljesárú termékekre érvényes.

Látogass el a www.liaabebe.hu vagy a www.liaabebe.com oldalra és válogass kedvedre a szebbnél szebb darabok közül!

Ajánlott bejegyzések